Opiskelijaksi Turun kosmetologikouluun? Uusi kurssi alkaa 1.9.
10.8.2021

Kasvohoitoviikot Hoitola Estellessä 16.8.-4.9. Kasvohoitoviikoilla esimerkiksi täydellinen kasvohoito vain 49€ (Norm. 55€)

Varaa nyt kasvohoitoaika Hoitola Estelleen etuhintaan! 

  • Täydellinen kasvohoito 49 € (Norm. 55€)
  • Nuoriso ihonpuhdistus 27€ (Norm. 30€)
  • Ultraäänikuorintakasvohoito 59€ (Norm. 70€)
  • Timanttikuorinta 59€ (Norm. 70€)

Tee ajanvaraus helposti verkossa tai puhelimitse 02-2505065. Saat alennuksen kassalla hoitoa maksaessasi. Huom! Etuhinnat koskevat vain ajalle 16.8.-4.9. varattuja kasvohoitoja.

Kasvohoitoviikoilla päivität omat ihonhoitorutiinisi ajan tasalle mukavasti samalla kun käyt kasvohoidossa!

  • Hoidon yhteydessä tehdyt tuoteostot -10%
  • Lisäksi Janssen Cosmetics -voiteen ostajalle ampullilahja kaupan päälle! 

Ampullit ovat yksittäispakattuja ihoa hoitavia tehotiivisteitä, jotka levitetään voiteen alle puhdistetulle iholle. Ampullilahjaan kuuluu kolme ihosi tarpeiden mukaan valittua ampullia. Arvo 18€

Kasvohoidossa kaunistut ja rentoudut
Kasvohoito on kosmetologipalveluiden ikisuosikki! Se koostuu eri vaiheista, alkaen ihotyyppisi mukaisesta puhdistuksesta ja tarkkaan valitusta kuorinnasta, unohtamatta rentouttavaa hierontaa. Hoitovaikutukset lukitaan ihoon naamiolla ja hoidon päätteeksi levitetään ihon tilan mukaiset hoitotuotteet, joita suosittelemme myös kotikäyttöön. Hoidon jälkeen ihosi tuntuu raikkaalta ja uudistuneelta, itselläsi puolestaan on levännyt ja energinen olo. 

Syksyllä kodeissa palataan systemaattisen ihonhoidon pariin!
Ihonhoidon ABC on hyväkuntoisen ihon perusta. Kun ihon optimaalista kosteustasapainoa pidetään yllä ihotyypin ja ihon tilan mukaan oikein valituilla puhdistustuotteilla sekä kosteusvoiteella, niin ihon pinta pysyy pehmoisena ja joustavana eikä ns. pintakuivuudesta johtuvaa ikävää ihon pinnan kiristystä pääse syntymään.  Silmänympärysiho tarvitsee oman hoitovoiteensa, sillä se on rakenteeltaan täysin erilainen kuin iho muualla kasvoissa. Ohut, löyhempi silmänympärys tarvitseekin ohuemman ja kevyemmän voiteen!
Oikeat ihonhoitotuotteet on helppo valita kasvohoidon yhteydessä, kun iho on puhdistettu meikistä ja kosmetologi voi hoidon aikana seurata ihon käyttäytymistä. Tärkeää ihoanalyysin lisäksi on myös keskustella ihonhoidollisista tavoitteistasi ja tottumuksistasi, jotta sinulle parhaiten sopivat kotihoitoratkaisut varmasti löytyvät.

A = OIKEANLAINEN PUHDISTUS
sisältää puhdistustuotteen ja/tai kasvoveden
B = SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
on koostumukseltaan hienojakoisempi kuin kasvoille tarkoitetut voiteet
C = KASVOJEN KOSTEUSVOIDE
valitaan ihotyypin mukaan

Tervetuloa hemmoteltavaksi Turun Kosmetologikoulun Hoitola Estelleen