Valikoimassa on nyt kaksi uutta erikoiskasvohoitoa: iholle hehkua antava Perfect Glow sekä raikastava ja puhdistava Detox! Uutuushoidot maaliskuun ajan vain 59€ (Norm. 70€)
1.3.2023

Kevään ensimmäiset näyttöhoidot tehdään maaliskuussa! Varaa nyt aikasi valmistuvien opiskelijoiden tekemiin näyttöhoitoihin, tarjolla on upeita hoitokäsittelyjä edullisin erikoishinnoin, esimerkiksi käsi-ja jalkahoito yhteensä vain 59€

Suositut ja edulliset näyttöhoidot nyt varattavissa!

Valmistuvat kosmetologiopiskelijamme suorittavat näyttöjä tänä keväänä maaliskuussa  ja toukokuussa. Näyttöhoidoissa kosmetologin ammattiin valmistuvat opiskelijat näyttävät parasta osaamistaan ja tämän lisäksi näyttöhoidot ovat mukavasti edullisen hintaisia. Maaliskuun näyttöhoitojen ajanvaraus on nyt auki!

Varaa aikasi nyt!
Näyttöhoidot eivät ole verkkoajanvarauksessa, vaan ajat varataan puhelimitse 02-2505065 tai paikan päällä Hoitola Estellessä.

Näyttöhoitoaikoja on seuraavasti:

  • perjantaina 17.3. klo 10.00 ja 12.00 (täynnä)
  • keskiviikkona 22.3. klo 9.00, 11.00 ja 13.30
  • maanantaina 27.3. klo 12.00, 14.30 ja 16.30

Lue lisää näyttöhoidoista ja niiden hinnoista  alta. 

Hoitava Hemmottelupaketti
(sis. jalka- ja käsihoidon) 59€ (Norm. 69€)

Hoitavassa Hemmottelupaketissa hoidetaan kädet ja jalat. Mielikin virkistyy, kun askel on perusteellisen jalkahoidon jälkeen keveä ja kädet kattavan käsihoidon jälkeen kauniit ja pehmeät.

Voit myös varata jalka- tai käsihoidon erikseen:

  • Jalkahoito 43€ (Norm. 45€)
  • Käsihoito 20€ (Norm. 30€)

Kasvohoito 59€ (Norm. 72€)

Kasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihoanalyysin pohjalta ihotyypin ja ihossa vallitsevan tilan mukaan.  Rentouttavan ihonhoitoelämyksen kruunaa pitkä hemmotteleva kasvohieronta.

Kasvohoito sisältää Täydellisen kasvohoidon sekä  seuraavat erikoisammattituotteet: ampulli ja Peel Off Mask -erikoisnaamio. 

Vartalon laitehoito 15€ (Norm. 30€)

Vartalon laitehoito on täydellinen hoitokokonaisuus, joka alkaa ihon pintaverenkiertoa stimuloivalla kuorinta- tai kuivaharjauskäsittelyllä ja jatkuu vapaavalintaisella laitehoitokäsittelyllä (kiinteytys, rentoutus, nestekierron stimulointi), hoito huipentuu ihoa ravitsevaan naamioon.

Karvanpoisto 

  • Sääret 22€ (norm. 29€)
  • Kainalot 9€ (norm. 15€)

Karvanpoistot tehdään sokerointi- tai vahausmenetelmällä. Tule nyt hoitamaan sääret, kesä tekee tuloaan 🙂